Studentenlink

Portfolio

Het unieke Studentenlink.nl advertentienetwerk is inmiddels door vele adverteerders ontdekt. Deze adverteerders hebben allen verschillende campagnes gevoerd onder de doelgroep Studenten.

Uitgangspunt bij Studentenlink.nl is dat de vereniging er beter van moet worden en dat de advertenties van toegevoegde waarde zijn voor de bezoekers van de verschillende websites. De samenwerkingsvormen zijn divers en kunnen per vereniging verschillen.

Samenwerkingsmogelijkheden

Webvertisement

De basis van Studentenlink is webvertisement. Hierbij ontvangt de vereniging inkomsten op basis van het aantal getoonde banners (views). Studentenlink.nl gebruikt al haar contacten en die van Studenten.net om de bannerruimte zoveel mogelijk met aansprekende campagnes te vullen. Een vaste bannerpositie zorgt voor vaste inkomsten als vereniging. Deze inkomsten kunnen oplopen tot wel €1.000 per maand! 

We hebben verschillende typen banners, zodat ook jullie website één of meerdere banners kan plaatsen. Vaak is webvertisement het startpunt van een mooie samenwerking waarbij ook vele andere vormen van samenwerken mogelijk zijn.

Laat Studentenlink jullie adviseren

Graag gaan we met jullie in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op

050-2102860


http://www.studentenlink.nl
tempus fugit